top of page

Välkommen till Åland United Selja Leiwo

Selja Leiwo har skrivit på kontrakt med Åland United för 2024. Blott 19-åriga Leiwo kommer närmast från TPS och ser fram emot att börja ett nytt kapitel i karriären.

”Jag känner mig exalterad att börja spela i Åland United och starta ett nytt kapitel i min karriär! Jag har lärt mig mycket de senaste åren, och jag ser fram emot att fortsätta utveckla mina förmågor och testa mig själv genom Åland United. Jag hoppas kunna tillföra energi och vara en mittback mina lagkamrater kan lita på!” Säger Leiwo. ”Vi är väldigt glada att Selja kommer till Åland United! Vi har följt henne ett tag, och trots hennes unga år, har hon redan bevisat att hon är en av de mest lovande försvararna i ligan. Selja är verkligen stark i både luft- och markdueller och kommer således vara en stor tillgång till vår backlinje. Selja har representerat TPS i ligan sedan 2020. Selja har också spelat i ungdomslandslagen. Vi välkomnar Selja till Åland och ska göra vårt bästa för att hon ska ta nästa steg i sin karriär.” Säger cheftränare Riku Remes.536 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HPS_RGB.jpg
bottom of page