top of page

Välkommen till Åland United Linda Nyman!


Foto: Sascha Zachhuber | 10mm.photography


Landslagsmeriterade Nyman, som spelat i både Italien, Spanien, Danmark, Sverige och nu sist i HJK har skrivit på för Åland United för säsongen 2024.


"Jag glädjer mig att ansluta till Åland United och ta mig an denna utmaning. Vi har en spännande trupp och jag tror jag kan hämta mer djuphet i spelet och bidra positivt till lagandan. Jag delar en väldigt likadan spelfilosofi med Riku och tror därför mina kvalitéer kan komma fram i denna omgivning" säger Linda Nyman som kom till Åland under gårdagen.
"Jag blev både rörd och tagen när Linda kontaktade mig för att utröna möjligheten att flytta till vår ö. Linda är en grym förstärkning på många plan. Hon är en mångsidig och bollskicklig spelare. Hon är en förebild med sitt ledarskap både på och utanför planen, och hennes erfarenhet kommer hjälpa lagets yngre spelare mycket. Då jag känner Linda redan, så är vår startsträcka kort. Jag vet vad jag kan förvänta mig av henne och jag vet vad hon kommer tillföra laget. Välkommen till Åland!" (huvudtränare Riku Remes)

632 visningar

Comentarios


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page