top of page

Tipe stannar i Åland United

Uppdaterat: 12 nov. 2019

Den nionde spelaren att göra klart med Åland United för 2020 var ingen mindre än Tiia Peltonen. Tipe, som i fjol spelade sin första säsong på Åland, efter många år av framgångar i PK-35 Vanda återvänder till Mariehamn då laget samlas i januari inför den nya säsongen.


Tipe spelade 23 ligamatcher och gjorde tre mål i dessa under 2019. Tiias signatur är en mycket viktig sådan i lagbygget, då vi nu har en nästan komplett backlinje att spela samman. En par spelare till så har vi defensiven på grej även nästa år. Tipe är förutom en exemplarisk försvarare en väldigt teknisk och snabb fotbollsspelare som betyder mycket för Åland Uniteds förmåga att hålla bollen inom laget i uppspelsfasen.


Tiia Peltonen själv är nöjd över att ha valt Åland United även för säsongen 2020:

"Det är fint att fortsätta här på Åland en säsong till. Här har varit bra att vara och förhoppningsvis klarar vi av att nå ännu större framgångar nästa år."


Åland United önskat Tiia Peltonen välkommen för ett år till med oss. Dessutom meddelar vi om att även en tionde spelare och på samma gång ett tredje nyförvärv blivit klart. Om detta informeras ni under tisdagsförmiddagen.257 visningar

Bình luận


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page