top of page

Svensk fd juniorlandslagsspelare till Åland United!Norrköpingsbördiga Ella Degerstedt har skrivit kontrakt med Åland United för säsongen 2024.  Degerstedt kommer närmast från elitettan-klubben IK Rössö Uddevalla. 21-åriga Degerstedt har representerat Sverige i olika juniorlandslag och spelade bla för F19-laget mellan 14 och 16 års ålder. Vi välkomnar Ella Degerstedt till Åland United!!


"Jag är glad för chansen att få representera Åland United säsongen 2024 då jag har fått mycket bra intryck av föreningen. Möjligheterna till individuell utveckling tillsammans med laget gjorde detta till ett enkelt och självklart val för mig och jag ser fram emot att ansluta." (Ella Degerstedt som ansluter till laget under nästa vecka) 

"Ella är en suverän förstärkning för Åland United. Hon kan spela både som mittback och ytterback vilket ger oss möjligheter att modifiera vår taktik. Hon har bra  spelförståelse och är stark i försvarsdueller. Genom hennes längd och grymma vänsterfot kommer hon göra det jobbigt för våra motståndare. Jag förväntar mig också att hon kommer ta flera utvecklingssteg här på Åland. Välkommen till Åland, Ella!! (cheftränare Riku Remes)

497 visningar

Comentarios


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page