top of page

Steve Beeks stiger av efter säsongen

Åland Uniteds huvudtränare Steve Beeks har meddelat styrelsen att han kommer att lämna sin tjänst när den nu pågående säsongen nått sitt slut. - Jag har haft tre fantastiska år med Åland United, men nu är det dags för mig att söka mig vidare, säger Steve Beeks.

Styrelsen nåddes av beskedet under helgen och höll ett extrainsatt möte på tisdagskvällen. - Vi känner stor tacksamhet för de fina sportsliga prestationer som laget åstadkommit under Steves ledning, kommenterar ordförande Tony Saarinen. Tillsammans ser vi fram emot att kunna avsluta även denna säsong med en medalj runt halsen, det skulle vara fint om Steve fick med sig fem medaljer från sin tränartid med oss. Eller sex om vi också räknar med hans första sejour åren 2011-2012. Nu har rekryteringen av ny huvudtränare inletts. Den avgående huvudtränaren poängterar att det är viktigt för honom att fullfölja den pågående säsongen.

- Den här säsongen har varit så bra, på så många vis. Spelarna har varit underbara och de har vuxit så mycket, både som fotbollsspelare och som människor. Det har varit en ära att vara deras tränare, säger Steve Beeks. Jag önskar alla i och kring Åland United lycka till! När säsongen är slut är jag inte längre Åland Uniteds huvudtränare – men jag kommer för alltid att vara klubbens vän och supporter! Hälsn Tony Saarinen Åland United298 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page