top of page

Signy blir kvar över nästa säsong!

Åland United har klart med den fjärde spelaren för 2019 års trupp. Signy Aarna, ursprungligen från estniska FC Lootos som inför denna säsong anslöt från Pallokissat, har i samråd med klubben kommit överens om att utnyttja optionen om en säsong till. Signy har denna säsong hittills gjort 7 mål i damernas liga och i cupmatchen mot Pato presterade hon ett äkta hattrick.Bild: Sofia Södergårdh


Signy Aarna medför styrka och framfusighet i vår offensiv och vi är väldigt glada att hon bestämt sig för att stanna hos oss ett år till.

Själv säger Signy att det var ett lätt beslut för henne att fatta: "Efter förra säsongen visste jag inte ens om jag ville fortsätta spela fotboll. Nu är jag dock säker på att jag vill spela och fortsätta med det jag gör. Under min tid här på Åland har jag upplevt så många goda och positiva känslor. Jag njuter av att spela fotboll igen. Detta beror på den underbara klubben och laget jag är en del av. Jag är lycklig och väldigt tacksam över att få en möjlighet att representera Åland United även nästa år."

Signy befinner sig just nu i Estland där hon , bland annat tillsammans med klubbkompisen Pille Raadik förbereder sig för att spela Baltic Cup med sitt landslag.

Arbetet med lagbygget inför nästa säsong är i full gång och trots att fokus ligger på de fem slutspelsmatcherna under hösten kan både befintliga- och till en del nya spelare väntas droppa in i Åland Uniteds trupp för 2019 redan nu och sedan under hösten ända fram till Julafton!

Bild: Sofia Södergårdh

14 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page