top of page

Senja Salo, ny mittback i Åland United

Vårt senaste nyförvärv heter Senja Salo. Senja, född 2002, har undertecknat ett 1+1 kontrakt som alltså håller henne på Wiklöf Holding Arena över 2023 med en option även för 2024. Hon kommer att ingå i lagets försvarsarsenal efter att ha gjort en lång väg genom FC Honkas ungdomslag upp till Nationella Ligan där hon senaste säsong spelade som ordinarie mittback.


Senja är den 13e presenterade spelaren för Åland United 2023 och på samma gång vårt 4e nyförvärv. Själv är hon ivrig inför steget, som hon ser som viktigt i sin karriär: "Jag är väldigt glad över möjligheten att få representera Åland United, där jag kan få fokusera helt och hållet på fotboll. Jag fick ansvar i Honka och är tacksam för det stöd jag fått därifrån i min utveckling. Jag vill nu ta steget framåt och komma till en miljö där jag kan leva som fotbollsspelare genom träning på heltid. Åland United har en högklassig spelartrupp och i sin helhet fantastiska förutsättningar för damfotboll. Jag är beredd att jobba hårt för lagets framgång och väntar ivrigt på den kommande säsongen".


Åland United jobbar vidare med lagbygget inför säsongen som startar ordentligt i januari då hela laget för 2023 ska vara på plats. Allt efter rapporterar vi då nya bitar tillfogas. Befintliga eller nya. Nu först, Välkommen Senja!960 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page