top of page
Sök

Olivia spelar med oss åtminstone över säsongen 2024

Unga, 2007 födda talangen Olivia Ulenius, som kontrakterades för hösten av Åland United har nu kommit överens om en fortsättning hos oss. I tre år, säsongerna 2022-24 kommer Olivia nu till att börjas med att träna och spela inom ramarna för ett A-lagskontrakt.


Olivia är fortfarande ung och därmed förväntar vi oss främst utveckling och förhoppningsvis även goda takter på planen då hon spelar match. För att säkerställa matchning kommer hon fortsättningsvis, åtminstone till en början att även kunna spela för IFK Mariehamns P07 lag, där hon hört hemma de senaste åren. Också IFK Mariehamns damer kommer att vara ett alternativ att spela i, så Åland United gör allt vad vi kan för att säkerställa de bästa möjliga förhållanden för Olivia att växa in i livet som fotbollsspelare.


Redan i år under hösten kom Olivia att få sig några minuter i Nationella Ligan, närmare bestämt 84 st uppdelade på två matcher. De matcherna var dessutom mot de bägge medaljlagen KuPS och TiPS.


Åland United är glada och stolta att få ta ansvaret över denna unga lovande spelares utveckling och vi hoppas detta kommer att generera många glada stunder under åren som kommer, för Åland Uniteds supportrar, fotbollsvänner generellt, men allra viktigast, för Olivia själv!231x.png
pk-35_transp.png

Åland United - PK 35

(Nationella Cupen)

11 februari  kl. 14

på Wiklöf Holding Arena 

bottom of page