top of page

Ny Huvudtränare i Åland United för 2024- Riku Remes

Styrelsen för Åland United rf har valt 34-åriga Riku Remes till ny huvudtränare för Åland United. Riku, som för tillfället coachar HJK i nationella ligan samt hjälper damlandslaget med scouting, inleder sin tjänst hos Åland United första november.


”Riku har en bred erfarenhet av Finlands nationella liga och är en av landets verkliga ”up-and -coming”-ledare . Han har en holistisk människosyn och har bla blivit vald till årets tjejtränare i Finland. Det gör honom till en ypperlig huvudtränare för Åland United , säger verksamhetsledare Linda Jansson”.


”Jag är tacksam för möjligheten att börja coacha laget då Åland erbjuder en mycket god professionell miljö för både spelare och tränare. Jag ser fram emot att träffa laget och att börja förbereda oss för nästa säsong. säger Riku Remes”.


Ett utdrag av Rikus tränarmeriter: 2022 - 2023: HJK, Assisterande tränare 2021: HJK TBSM, Huvudtränare 2020: Valdes Riku till Årets tjejtränare av Bollförbundet


Ett utdrag av Rikus utbildningsmeriter: UEFA A + VAT Master in High performance Football, Scouting and Game analysis Specialist (MBP School for coaches in Spain)


Vi hälsar Riku varmt välkommen till Åland och hela Ålands elitlag!


Mariehamn den 13/10 2023

Åland United rf Linda Jansson, verksamhetsledare


Mera information ges vid behov av

Linda Jansson, +46707748899 Riku Remes 040 7498321
380 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page