top of page
  • saszac

Nulägesrapport Åland United 2/12

Nedan följer en sammanfattning över förberedelserna inför säsongen 2024.


Laget har nu tränat ihop i drygt en månad och sista träningen innan juluppehållet blir den 8 december. Därefter startar en 4-veckors individuell träningsperiod.

I början av januari samlas laget igen. Tyvärr kommer inte den Nationella Cupen spelas i år, så den första officiella matchen blir först i vår. Istället fokuserar vi på internationella träningsmatcher västerut där svenska mästarna Hammarby är först ut att möta. Träningsmatchen spelas 20 januari på Kanalplan. Det kommer såklart bli en hård nöt att knäcka och vi kommer få otroligt mycket bra input på vad vi ska fokusera på inför ligastarten.

Lagbygget fortgår bra med tanke på att vi bara är i början av december. Vi diskuterar igenom nyförvärv i lugn och ro så vi kan sätta dom sista pusselbitarna så bra som möjligt. Redan i början av januari kommer det dyka upp ytterligare provspelningar, säger huvudtränare Riku Remes.


Träffa delar av Åland United på torgets julmarknad 2 och 6 december mellan 10–4. Då kan ni även passa på att köpa julklappar i form av säsongskort (70€), halsdukar och fina julkort. Säsongskorten går även att köpa hos Totte på hörnet.


466 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page