top of page

Nu ska det bli Match!

Helgens stormbyar och de tekniska omständigheterna kring resemöjligheter gjorde fredag kväll och sedan resten av helgen till en besvärlig tid för både Åland Unieds och PK-35 Vandas lagledningar och klubbadministration. Nu ska det i alla fall ske och den utannonserade matchen spelas på Wiklöf Holding Arena under tisdagskvällen med start kl 18.30.


Det som skiljer upplägget från det ursprungliga från i lördags är att vi vet resultaten från omgångens övriga matcher. Därmed ser vi att Åland United med en seger kan säkra en bronsmedalj inför hemmapublik. I det samma passar vi på att gratulera KuPS till dubbeln och HJK för ett dubbelsilver.


Även i övrigt ändras några saker, så som att Olivia Ulenius inte kommer att finnas tillgänglig för spel, eftersom hon befinner sig i Bulgarien med U17 landslaget för den viktiga EM-kvalturneringen där Finland möter Nederländerna, Schweiz och Bulgarien. Den utlovade "Barnens dag" flyttas även den fram till nästa säsong, men fortsättningsvis firar vi säsongens sista hemmamatch genom familjepris och så finns där ju fotoutställningen med https://www.10mm.photography


Matchen börjar alltså 18.30. Alla välkomna att se Ålands framgångsrikaste fotbollslag för sista gången på hemmaplan för säsongen 2023. Kan man ej det finns Ruutu+ som sänder direkt. Det går som brukligt har varit att visa sin uppskattning och stöda klubben genom att köpa en stödbiljett på https://www.aub.ax/stodbiljett . Kom och få goda minnen av Åland United att bära med under den långa vintern och under kommande år!



103 visningar
thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35Vanda_RGB.jpg
bottom of page