top of page

Landslagsspelare från Nya Zeeland till Åland Uniteds trupp 2024!Under veckans slutkval till OS i Paris så blev det klart att Nya Zeeländskan Gabi Rennie förstärker Åland Uniteds trupp 2024. Rennie är anfallare och precis den pusselbiten som saknas i Åland Uniteds trupp.


"Det känns väldigt spännande att starta min proffskarriär på Åland. Jag ser fram emot att börja detta nya kapitel med denna trupp och jag ser framförallt fram emot att spela ett offensivt spel!" säger Gabi Rennie som ansluter till truppen i slutet av nästa vecka.

"Det är otroligt kul att Gabi ansluter till Åland United. Hon är i startblocken på sin karriär och vi tror detta är en perfekt början på hennes Europa-äventyr. Genom sin talang, snabbhet och styrka kommer Gabi förstärka vårt anfallsspel. Hon har god spelförståelse och utgör ett hot för motståndarna även utan boll. Hon rör sig bra och vet hur man hittar fria ytor i motståndarnas box. Hon kommer också se till att skapa målchanser för sina lagkamrater. Slutligen vill jag säga att det kommer vara otroligt värdefullt att ha en spelare med VM-erfarenhet i vår trupp under 2024. Varmt välkommen till vår ö Gabi Rennie!" (Åland Uniteds cheftränare Riku Remes)

800 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
annons_ålandstidningen_ÅU-Ilves-160424 kopiera.jpg
bottom of page