top of page

Jaylin Bosak till Åland Uniteds mittfält 2023

Jaylin Bosak, född 1998 är Åland Uniteds nyaste värvning. Amerikanskan som spelade sin College karriär för Creighton University i Omaha kom till Europa inför säsongen 2021. Efter vintern i KuPS flyttade hon sedan till Israel där hon representerat såväl FC Ramat HaSharon som Maccabi Kishronot Hadera FC för att sedan söka sig till Frankrike och FF Yzeire Alliere Auvergne i andra divisionen. Jaylin har främst huserat som försvarare.


Baserat på Steve Beeks analys kommer Jaylin att komma bäst till sin rätt som defensiv mittfältare och det är i den tilltänkta rollen hon anländer till Mariehamn och Åland United nu i början av januari.


Jaylin är välkommen till Åland United och hon ser själv stort fram emot säsongen 2023:

"Jag är väldigt ivrig att få ansluta mig till Åland United familjen vid detta transferfönster. Klubben har nått stora framgångar och jag är ivrig att få börja jobba med lagkompisarna och klubbens tränarstab. Jag ser fram emot att få ingå i en hårt arbetande och tävlingsriktad miljö."


I morgon, fredag kommer Åland United att presentera ännu en ny spelare för laget 2023. Därefter är det kanske Gott Nytt År, kanske inte.574 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page