top of page

Jacqui stannar hela säsongen!

Åland Uniteds senaste värvning Jacqui Hand har hittills hunnit spela i fem matcher i Nationella Ligan. På dessa matcher har det även blivit två mål och ett stort antal direkta eller indirekta framspel. Den Nya Zeeländska landslagsspelaren Jacqui har varit en stor förstärkning för oss på Wiklöf Holding Arena och nu kan vi till vår glädje meddela att hon stannar med oss hela säsongen. Ursprungligen var det tänkt att hon skulle gå vidare efter den sista juni, men nu har bägge part fattat så pass mycket tycke för varandra att avtalet förlängts att täcka hela säsongen.


Åland United är så klart väldigt glada över Jacquis beslut och räknar med hennes kraftfulla bidrag i de kommande stora matcherna, som ju ännu omfattar bland annat en cupfinal i oktober.


Jacqui själv kommenterar förlängningen så här:

"Jag är mycket ivrig över att ha förlängt avtalet med Åland United för resten av säsongen. Jag har älskat den senaste månaden här. Laget är fantastiskt och tränarstaben har varit lysande. Åland United är en fin klubb och jag kan knappt bärga mig för att få se vad vi kan göra denna säsong!"


Nästa gång Jacqui är i aktion blir inkommande tisdag i Hagalund mot Honka och sedan är det snart hemmamatch mot HJK söndagen den 5 juni klockan 18.00.
207 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page