top of page

Isabella stannar kvar med oss!

Ett glädjebudskap precis då Åland United samlas igen för att förbereda fortsättningen av säsongen, som ju fortsätter med hemmamatch på WHA lördagen den 6/7 mot ONS, är att Isabella Mattsson beslutat att i varje fall stanna kvar här med oss. Isabella som under säsongerna 2016-2019 hittills spelat 71 matcher i Damernas Liga för Åland United och i dessa gjort 21 mål har kommit överens om ett kontrakt som håller henne kvar i klubben säsongen ut.


Åland United är självfallet glada över detta, då det inte varit något vi räknat med under planeringen. Isabella själv ger bakgrund till beslutet och sina egna framtidsplaner med följande formuleringar:

" Det senaste halvåret har jag fått uppleva det amerikanska collegelivet med studier och nya vänner samtidigt som jag fått spela och träna fotboll på hög collegenivå. Det har varit en krävande, rolig och framför allt lärorik vår för mig där jag utvecklats både som spelare och person. Dock har jag, efter stort övervägande, insett att det inte är den framtid som är rätt för mig, varken som student eller fotbollsspelare. Därför har jag valt att inte återvända till Memphis, utan stanna kvar på Åland och spela resten av säsongen med Åland United. Jag ser mycket fram emot att sätta igång igen efter uppehållet, vi har fortfarande mycket att spela för och jag vet att alla andra i laget är lika taggade som jag är. När det kommer till framtiden får vi se vart det bär. Just nu är fokus att leverera tillsammans med laget i Åland United och att fortsätta följa mitt hjärta. "


Vi följer också vårt hjärta och önskar Isabella välkommen att stanna här säsongen ut. Och förhoppningsvis även längre fram, men det tar vi sen!291 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page