top of page

Inför matchen mot PK-35



I förra matchen var planen att få en bra start vilket vi lyckades med. Kanske föll vår skärpa lite efter den fina inledningen. Vi skapade flest målchanser hittills denna säsong men trots detta så lyckades vi inte sätta fler efter 3-0. Jag är dock väldigt glad över hur spelarna match efter match hittar fler och fler kombinationer och skapar fler och fler målchanser. 


Efter flera veckor av bortamatcher så får vi äntligen spela på WHA och inför våra hemmasupportrar. Huvudmålet denna gång är att få vår första hemmavinst samtidigt som vi såklart fortsätter utveckla vårt spel.


Jag tror matchbilden kommer vara liknande som i de förra matcherna. Jag tror att vi kommer att kontrollera spelet och vara bollförande, medan vi försöker hitta ytor framåt. I boxen måste vi sedan utnyttja våra målchanser.


PK-35 har hittills spelat ganska jämna matcher och vi förväntar oss att även denna match blir jämn. Vi måste vara redo för PK-35s snabba omställningar samt deras fasta situationer som ofta är mycket farliga.

Varmt välkomna att stödja oss på vår hemmaplan Wiklöf Holding Arena! 


Matchen spelas 25 maj och börjar kl 17.00. Vi är stolta över att vår samarbetspartner Ömsen bjuder på inträdet för samtliga. Tack Ömsen!


Heja Åland!

42 visningar

Comentários


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HPS_RGB.jpg
bottom of page