top of page

Inför matchen mot KuPSAtt sätta ihop årets spelartrupp tog lite längre tid än väntat, men spelarna har gjort ett väldigt bra jobb under hela försäsongen så det kan vi vara riktigt nöjda med. Spelmässigt har vi tagit steg framåt hela tiden och vi är redo för hemmapremiären, även om det fortfarande finns delar att förbättra.


Vi får nästan det tuffaste testet på en gång när de tre senaste årens finska mästare KuPS kommer och gästar oss.


Även i KuPS har det skett en del förändringar under vintern, både i tränarstaben och i spelartruppen. Trots det kommer KuPS att inleda säsongen med ett riktigt starkt lag och allt annat än att återigen lyfta segerpokalen vore en stor besvikelse för dem. 


Vi ser fram emot att få ta oss an detta tuffa test och se var vi står.


På de senaste träningarna har vi fått ihop laget bra och det har varit riktigt bra stämning. Alla vi i Åland United ser fram emot första matchen och säsongsstarten!


Välkomna att se säsongsöppningen på WHA och ge ert oerhört viktiga stöd till spelarna!

 

Heja Åland!


Riku Remes (Huvudtränare)223 visningar

2 comentarios


good

Me gusta

Kul att höra att allt börjar sitta inför premiären. Oxå kul att det är halva priset för mig,10 euro jämfört med herrlaget ifk. Jag meddelar att jag är pensionär av något slag och behöver inte visa legitimation hittills på att så är fallet. Skulle knappast gå lika smidigt på en ifk match. Nu kan det ju vara så att det satt typ samma kvinna i kassan på åus hemmamatcher typ 7 gånger förra säsongen. Plus att jag dök upp så tidigt.att.det inte var någon direkt kö vid biljettluckan. Det brukar underlätta med minneslagring vid nedsatt.stresspåslag. . Vad kan man mer begära? Forza åu!

Me gusta
thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page