top of page

Ian Brooks får mer ansvar 2024!Åland Uniteds omtyckte målvaktstränare Ian Brooks har skrivit på för ytterligare ett år med föreningen. Ian kommer vara lagets målvaktstränare men även huvudtränare Rikus Remes högra hand i form av assisterande tränare.


"Jag är väldigt glad att förlänga med Åland United. Förra året var fantastiskt och jag trivdes bra med klubben, ledarstaben och spelarna. Jag fick ett varmt välkomnande och jag trivdes verkligen att bo på Åland.Jag ser fram emot min nya roll som både assisterade coach och målvaktstränare. Jag får mer ansvar och blir mer utmanad vilket betyder mycket för min personliga utveckling. Mitt driv ligger i att hjälpa spelarna i deras utveckling och att vi fortsätter skörda framgångar under 2024.Jag vill bidra till det förändringsarbete som nu pågår med både spelare och klubben och jag ser fram emot att landa på åländsk mark i början på nästa år" (Ian Brooks)

"Vi är väldigt glada över möjligheten att fortsätta jobba med Ian. Han har under året visat energi, kompetens och att han alltid gjort det lilla extra. Han är definitivt redo att ta mera ansvar i föreningen" (verksamhetsledare Linda Jansson)

Avtalet med Ian Brooks är ett samarbete mellan Åland United och Jomala IK. Åland United tackar Jomala IK för möjligheten att fortsätta ha Ian Brooks på Åland.Foto: Sascha Zachhuber | www.10mm.photography

450 visningar

 köp stödbiljett: 

thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
bottom of page