top of page

EM och landslag kallar

Nu, då sommarens soliga dagar infallit får Nationella Ligans spelare för en gångs skull en riktig sommarledighet, som så klart fylls av träning för att vara i bästa form då matcherna fortsätter i slutet av juli.


Endel spelare har dock internationella plikter, åtminstone här i början.


För Anna Westerlund blir det inte ledigt alls, då hon kommer att representera Finland i EM turneringen i England. Detta blir Annas tredje EM slutspel. Före turneringen sparrar man hemma mot Japan, den 27/6 och sedan borta mot Holland den 2/7. EM börjar för Annas och Finlands del den 8/7 mot Spanien och fortsätter den 12/7 mot Danmark och sedan den 16/7 mot Tyskland. Går Finland vidare blir det så klart fler matcher och då ser v i också hur det blir med Åland Uniteds nästa ligamatch som är lagd till lördagen den 23/7 hemma på Wiklöf Holding Arena. Åland United önskar Anna och hela Finland den största av lycka inför turneringen och skulle det gå så att Anna inte ännu är hemma till HPS matchen så är det ju ett fantastiskt roligt problem för oss, som vi löser med leenden på alla läppar.


Dana Leskinen kommer också att dra på sig en finländsk landslagströja. Hon ska representera U23 landslaget mot Norge den 23/6 i Helsingfors.


Vidare har vi också Signy Aarna på gång med sitt Estland. Islands U23 landslag samt Kazakstan står för motståndet den 24- och 28/6 hemma i Pärnu. Den senare matchen är en VM kvalmatch.


Helena Bozic ska möta Österrike med sitt Montenegro i Wien den 22/6. Dessutom ska Jacqui Hand vara med Nya Zeeland på sommarturnén i Europa och möta Norge samt Wales.


Åland United önskar alla landslagsspelare lycka till och önskar alla hjärtligt välkomna hem i tid för fortsatt ligaspel i juli!201 visningar

1 Comment


percka64
percka64
Jun 20, 2022

(Jag vill tacka för Informationen & jag vill ju järna ha mera information när den kåmmer ut så vill ju jag järna ha det Hälsningar Per-Erik Valdemar Söderlund såm tycker Extra Mycket åm att få bli kallad för Percka Söderlund

Like
thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page