top of page

Ellen förstärker Åland United i minst två säsonger

Eftersom vi är i behov av goda nyheter så här i Coronabegränsningstider passar det utmärkt för oss här i Åland United att informera om en ny spelare till A-lagstruppen. Ellen Strömborg (född 2002) hemma från Pargas, men under de senaste åren bekant från TPS, där hon varit med i både cup och ligamatcher för A-laget, har anslutit till Åland United över säsongerna 2020-21. Ellen är en spelskicklig mittfältare som även ingår i sin åldersklass landslagstrupp.


För Åland United, som har en väldigt tunn trupp är Ellen ett mycket välbehövligt tillskott och hennes kvaliteer passar även bra in i den spelstil vi strävar att ha.


Ellen själv är mycket nöjd med sitt val:

"Jag var redo för nya utmaningar och funderade på alternativ. Har följt med ÅU och det är ett tufft lag med jättebra spelare, så ser fram emot både träningar och matcher och att få utvecklas och vara del av ett drivet lag. Efter några dagar på plats känner jag mig övertygad om att jag gjort ett bra val. Mottagandet här har varit super, allt från första kontakten med sportchef, tränare, fysioterapeut och spelare. Jag ser verkligen fram emot säsongen och att kunna koncentrera mig på fotbollen i ett proffsigt lag."


Ellen Strömborg finns på Åland och har tränat med laget. Vissa bestyr återstår i Åbotrakten, men senast från och med den 1 april beräknas hon stadga sig här och då Nationella Ligan kommer igång har hon redan hunnit vara med länge.


Åland United önskar Ellen välkommen och ser det som en stor sak att unga talangfulla spelare vill söka sig hit till oss!516 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page