top of page

Dana Leskinen anfaller på WHA 2021

Dana Leskinen (född 2001) blir Åland Uniteds andra nyförvärv inför säsongen 2021. Dana, som närmast kommer från FC Honka har kommit överens om ett 1+1 avtal och ansluter till Steve Beeks trupp efter nyår.


Dana Leskinen är en snabb och stark forward som förorsakat många lag, bland annat just Åland United, problem under de senaste säsongerna. Säsongen 2020 blev det 7 mål på 18 matcher, men vi tror de flesta ÅU supportrar också till exempel minns skottet i sista matchen där Anna Tamminen fick briljera för att hålla nätet tomt. Dana Leskinen , som även hunnit med en säsong i Hoffenheim i Tyskland under tonåren är en färggrann person och en väldigt lovande forward som vi tror kommer att öka underhållningsvärdet i Åland Uniteds spel samt kring hela laget ytterligare.


Själv ser Dana fram emot flytten:

”Jag är supertaggad att komma med i Åland Unitedfamiljen. Jag tror starkt på att jag kommer att kunna växa som både person och spelare på Åland och att jag kommer att få nya fantastiska minnen. Jag förväntar mig många hårda matcher och utmaningar under nästa säsong som vi ska tackla tillsammans med laget.”


Dana Leskinen är välkommen till Åland United, som med henne nu består av 8 klara spelare inför 2021. Mera kommer efter hand.1 081 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page