top of page
  • saszac

Bollskicklig mittfältare till Åland United!!

Nästa spelare att ansluta till 2024-års trupp är 19-åriga Daniela Tolonen, som närmast kommer från HJK.


”Det känns väldigt spännande att ansluta till Åland United, och jag tror det här är ett stort steg framåt i min karriär. Jag fick ett varmt välkomnande av laget och det känns som att jag kommer trivas bra. Åland United erbjuder en professionell miljö som bäddar för spelarutveckling. Riku Remes var också en stor anledning till min flytt. Vi har samma fotbollsfilosofi och jag tror han är rätt coach för mig och för hela laget. Jag tror vi kan bygga upp detta lag på ett bra sätt inför 2024 och skörda framgångar. Det känns verkligen bra att ha skrivit på och ta del av den fina lagandan" (Daniela Tolonen)

”Jag är verkligen glad att Daniela har anslutit till oss på Åland! Jag har känt ”Dantte” länge och jag blev väldigt tagen då hon ringde och frågade om möjligheterna att spela med Åland United. Daniela har, trots sina unga år, redan spelat för HJK i ligan i 3 år. Där har hon bevisat att hon håller hög nivå och skapar möjligheter för sina lagkompisar. Jag skulle inte bli förvånad om hon snart tillhör en av ligans bästa spelare. Jag tror ”Dantte” kommer ha en betydelsefull roll i vårt lag 2024" (huvudtränare Riku Remes)

946 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page