top of page

Anni Miettunen tillbaka i Åland United

Ett kärt återseende för Åland Uniteds supportrar blir Anni Miettunen, folkkär tongivande spelare från säsongerna 2020 och 2021. Under de två säsongerna hann Anni från sin ytterbacksposition spela 52 tävlingsmatcher för Åland United och göra 4 mål. Vi minns henne som en del av lagen som vunnit två cuptitlar, en ligatitel och ett ligabrons. Därtill spelade Anni i de två oförglömliga UWCL matcherna 2021 hemma på Wiklöf Holding Arena.


Sedan bar det iväg. Umeå IK först och sedan IFK Kalmar. Nu har Anni återvänt till Åland United för resten av denna säsong, för att dels hjälpa klubben i medaljstriden och dels för att skapa en ny plattform för internationell karriär.


Anni Miettunen förväntas vara med i lördagens matchtrupp borta mot KuPS och kommer att kunna ses av hemmapubliken inkommande tisdag mot PK-35. Vi önskar Anni Miettunen varmt välkommen tillbaka till Åland United!


"Jag är jätteglad att få spela för Åland United igen. Jag har bara varma minnen från min tid på Åland, så i slutändan blev det ett lätt beslut att komma tillbaka. Mitt mål är så klart att hjälpa laget så mycket jag bara kan och förhoppningsvis har vi efter säsongen skapat en hel hög nya fina stunder. Vi ses på WHA!" Så här hälsar Anni till Åland Uniteds supportrar och hela Åland United familjen.


Foto Sascha Zachhuber


780 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page