top of page

Anna Westerlund stannar kvar med oss!

Torsdag morgon ljusnade i glada tecken! Anna Westerlund har bekräftat att hon spelar även säsongen 2020 med oss i Åland United. Denna elfte kontrakterade spelare är en väldigt efterlängtad en då vi nu har hela backlinjen klar för inkommande säsong, minst lika stark som förra årets.


Anna, som ju kom till ÅU i fjol, spelade en viktig roll i mittförsvaret och även gjorde två mål på sina 27 tävlingsmatcher är ivrig inför fortsättningen här på Åland:

"Jag trivs på ön. Fotbollskulturen som finns på Åland är bra. Dock finns det alltid saker som kan bli ännu bättre." Så säger Anna Westerlund som alltså valt Åland United som sin arbetsplats i jakten på ännu mera framgång och så klart, inte minst ännu en EM turnering med Finland. Men den kommer först 2021. Nu är det kvalmatcher och spel om liga- samt cupära med gänget i Mariehamn som gäller.


Åland United är väldigt glada att en sådan profil som Anna Westerlund väljer att stanna kvar med oss. Vi hoppas även komma med fler goda nyheter gällande spelartruppen redan under denna vecka.


Bild: Joakim Holmström

186 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page