top of page

Anders Wiklöf fortsatt huvudsponsor för Åland United

Även i dessa svåra coronatider ställer sig Anders Wiklöf bakom sina egna.

Anders Wiklöf fortsätter som Huvudsponsor för Åland United. Efter ett tufft år för många företag med permitteringar som följd väljer Anders Wiklöf att igen i år privat stå för sponsorering till Åland United. Anders har nu varit huvudsponsor för Åland United sedan laget kom upp till högsta ligan i Finland. Åland United har också nära samarbete med andra företag inom Wiklöfs koncern, så som Kantarellen och Mattssons i Godby.

”Jag är otroligt glad och stolt att vi har en så stabil och trygg Huvudsponsor” säger ordf. Conny Eklund


I samband med att Anders Wiklöf bjöd Åland United på avslutningsmiddag på Arkipelag lovade han att överräcka en pokal från Lennart Johanssons samling som han inköpt tidigare under hösten. I samband med undertecknandet av huvudsponsoravtalet överräcktes gåvan till ordförande Conny Eklund. Priserna och tavlan, ett porträtt av Pelé som träffar Drottning Silvia och Lennart Johansson själv i Sverige 2008, som överräcktes kommer att placeras i Åland Uniteds prisskåp på Wiklöf Holding Arena där även publiken kan se dem.


”I dessa tider är vi glada att vi har så stabila sponsorer som står vid vår sida. Det hjälper oss att fortsätta bedriva fotboll på den högsta nivån i Finland.” säger ordf. Conny Eklund.

Åland United tackar för gåvan och är glad och tacksam för att Anders Wiklöf fortsättningsvis vill vara vår huvudsponsor.352 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page