top of page

Anders Wiklöf fortsätter som huvudsponsor för Åland United

Åland Uniteds huvudsponsor har i många år varit Wiklöf Holding och även Holding bolagen Kantarellen och Mattssons i Godby har genom åren haft ett nära samarbete med Åland United. Som en liten förändring från tidigare år, är det nu Anders Wiklöf privat som stöder Åland United med sina egna pengar. ”För mig är det viktigt att manlig och kvinnlig elitfotboll har likvärdiga förhållanden” säger Wiklöf som själv är en stor Åland United supporter.


Efter att ha fått försäsongen avbruten av coronaepidemin så förbereder sig laget nu för seriestart i den nationella ligan med start den 13 juni. Blir det på Wiklöf Holding Arena, som nu är nyrenoverad och försedd med konstgräs eller blir det på bortaplan, det återstår att se. Målet är i alla fall att ge alla supportrar glada stunder före det hela summeras ihop i november. Även i cupen hänger Åland United kvar och kommer att spela semifinal på Wiklöf Holding Arena den första helgen i augusti.


”Tack vare välgörare och stabila sponsorer, som Anders Wiklöf kan vi hålla elitfotbollen för damer levande här på Åland”, säger Åland Uniteds ordförande Conny Eklund. ”Få personer förstår hur stort jobb det är och hur mycket det krävs för att bedriva professionell verksamhet i den miljön vi gör det. Anders Wiklöf gör det möjligt för oss att ge unga flickor drömmar om att bli fotbollsspelare”, inflikar Sportchefen Mikael Virta.


Åland United är glada att Anders Wiklöf fortsättningsvis håller oss kvar i sitt hjärta. Detta år kanske ännu innerligare än förut!


På bilden, tagen av Jacob Saurén sparkar Anders Wiklöf ut en Åland United boll från Alandicas tak i samband med ett huvudsponsor kick off tillfälle 2014.232 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page