top of page
  • saszac

Aada stannar i Åland United 2024

Det är med glädje vi nu kan meddela att Aada Törrönen har skrivit på för Åland United för säsongen 2024.


”Jag är glad att kunna stanna i Åland United även nästa år. Mariehamn är en bra plats för spelarutveckling och jag ser fram emot att utvecklas än mer. Miljön runt laget är familjär och jag mår bra av att vara på Åland. Jag ser väldigt mycket fram emot nästa säsong” (Aada Törrönen)


”Jag är väldigt glad att vi har Aada i laget nästa säsong. Hon var en av ligans bästa forwards förra säsongen och jag tror verkligen hon kan ta ytterligare flera kliv framåt nästa säsong. Aada har redan mycket erfarenhet av ligan, vilket är betydelsefullt för laget. Hon tillför även mycket snabbhet i offensiven vilket kommer göra det jobbigt för motståndarna. Jag visste redan att Aada är en verkligt bra spelare, men nu när jag ser henne på träningarna blir jag ytterligare imponerad över hennes förmågor. Det ska verkligen bli spännande att se hur bra hon kan bli nästa säsong” säger huvudtränare Riku Remes.


389 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page