1-2 till HJK på Wiklöf Holding Arena

I matchen som spelades under onsdagskvällen gjordes tre mål. 0-1 i 62a minuten på frispark av Iina Salmi, 0-2 på ett långskott av Lotta Kalske i 84e minuten och sedan 1-2 i 88e minuten på frispark av Anni Miettunen. Segern för HJK till ett 6 poängs försprång till Åland United i silverkampen och även fyra poäng ifrån ledande KuPS med två matcher kvar att spela. Åland United ligger trea jagad av Honka som ligger en poäng efter. På lördag klockan 17.00 spelar man den sista hemmamatchen för året mot PK-35 Vanda.

Åland Uniteds lag: Jessica Kiviaho- Anna Nurmi, Senja Salo, Sanni Ojanen, Anni Miettunen- Olivia Ulenius (67e Jacqui Hand), Sarah Troccoli (81a Anni Hakasalo), Silja Tuominen (67e Tilda Råtts), Riikka Lilja (86e Pille Raadik)- Dana Leskinen, Aada Törrönen (81a Elin Lindström)