top of page

Åland Uniteds kvartsfinal mot KuPS livesänds tack vare bidragsgivare

Kvartsfinalen mellan Åland United och KuPS i Damernas Finlands Cup kommer att livesändas på Youtube. Det står klart efter att flera bidragsgivare hjälpt till att finansiera sändningen. Ted Martell från Åland United: "Vi är så glada över det stödet vi fått från företag och fans som gör det möjligt att för oss att kunna livesända matchen över nätet.


Ett extra tack vill vi ge till entreprenören Carl Lönndahl som valde att skänka hela den summan som “fattades"

Carl Lönndahl: "Det är fantastiskt kul att få vara med och stödja vår framgångsrika klubb

Åland United så man kan nå en bredare publik. Jag själv haft produktionsbolag som producerat mycket idrott genom åren så det här ligger mig varmt om hjärtat. Jag hoppas man fortsatt kan få bra bidrag så att damidrotten kan växa"


Det var bråttom denna gång att få till en livesändning eftersom lottningen blev så pass nära inpå matchdatum. Ted Martell (ÅU): "Kommentatorn André Karring gick ut i sociala medier och bad om hjälp på Åland Uniteds vägnar. Räddaren i nöden blev Carl Lönndahl som snabbt hörde av sig. Alla som varit med och bidragit kommer lyftas fram i sändningen"


Matchstarten är kl 17.00 på Wiklöf Holding Arena. Vinnaren av matchen går vidare till semifinal där antingen Honka eller PK-35 väntar. Livesändningen kan följas via länken:

https://www.youtube.com/channel/UCnVGuKk2-oT-Hg4_obhB7xg


sändningen börjar från kl 16:45394 visningar

Comentarios


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page