top of page

Nu kan vi fira Midsommar! Jessica stannar med oss över 2024.

Som en glad midsommarnyhet för Åland United och våra följare kan vi meddela att Jessica Kiviaho har gjort klart för en förlängning hos oss. Jessica, som kom efter förra säsongen från HPS har hittills spelat alla matcher i årets Nationella Liga och Nationella Cupen. Själva Finlands Cup börjar ju för vår del först i juli, men även där kommerJessica att vara med oss redan i år. Nu är det alltså klart att hon även finns med som en stark resurs både på och utanför planen under hela säsongen 2024.


"Jag är väldigt ivrig över min kontraktsförlängning. Jag har trivts väldigt bra på Åland. Förhållandena är i skick och möjliggör personlig utveckling. Nu kan man med glatt humör ta tag i midsommarfirandet." Jessica hälsar på detta sätt till hela Åland United och våra supportrar.


Lagbygget för 2024 är igång och innefattar nu fyra spelare, Olivia Ulenius, Tilda Råtts, Minna Kurtén och Jessica Kiviaho. Vi kommer att försöka göra klart med några till under juni månad för att sedan se över framtiden baserat på vad vi har och inte har. Jessica är en mycket viktig pusselbit i sig.


Foto Sascha Zachhuber

286 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HPS_RGB.jpg
bottom of page