top of page

Åland United Play Camp

Avsluta sommarlovet med sång, bollkonst och rörelseglädje!

5 - 10 augusti

Nu är dom kreativa coacherna klara för Åland United Play Camp!

 

5-10 augusti är det dags för Åland United Play Camp, där idrott och kultur förenas under sex lägerdagar. I lägret får barn i åldern 9-12 år möta idrottsledare samt sång- och musikcoacher i kreativa övningar. Under lägret dyker det dessutom upp en och annan hemlig gäst. Deltagarna får också skapa nya hejaramsor till förebilderna i Åland United. Så räkna med ett fullsprakande läger!

Linda Jansson,

verksamhetsledare Åland United

Linda Jansson är född och uppvuxen i Mariehamn. Hon representerade det finska landslaget i Billie Jean King Cup  åren 1993-1998. Hon nådde som bäst plats 488 i singel och 233 i dubbel i världen och har även en stor framgång i Racketlon där hon 2006 blev världsmästare!

Linda är utbildad vid Bosöns idrottsfolkhögskola samt har genomgått flera andra olika typer av ledarutbildningar. Dessutom har hon varit styrelseledamot i Svenska Tennisförbundet, Tennis Stockholm och på SALK samt varit tävlingsledare för Nordea Nordic Light Open. 

Linda har jobbat som idrottsledare i 25 år. Hon har haft ledaransvar över allt från de yngsta knattarna till svenska juniorlandslaget.

Annika Cleo,

sånglärare, artist och låtskrivare

Annika Cleo (Hultman) är född i Göteborg, uppvuxen i Helsingfors och bor nu i Ekenäs. Annika är utbildad inom musikteater och drama vid Balettakademin och Göteborgs universitet och är sedan början av 90-talet verksam som artist med både Sverige och Finland som hemmascen. Hösten 2024 har Annika huvudrollen i föreställningen ”Havsandar” på Åland med gästspel i Svenskfinland.

Aktuella på turné är även de egna barnmusikproduktionerna Lilla Sol och Sånger för små öron. Annika har gett ut flertalet skivor med eget material och tonsättningar av dikter, framträtt med en rad folkkära artister som Lillbabs och Claes Andersson samt varit programledare i TV och radio. I sin experimentella, tillika holistiska gärning musicerar hon även med växter och använder rösten inom metoder för ökad självkänsla och kroppslig förankring.

Annika Cleo - webb.jpg
celso-stor-edited.jpg

Celso Paco,

musiker/slagverkare, pedagog och storyteller

Celso Paco är född och uppvuxen i Moçambique där han också har jobbat som trumlärare vid den nationella musikskolan och Skandinaviska skolan i huvudstaden Maputo. Via studier i musiketnologi vid Zimbabwe College of Music i Harare har med sig utvecklingsmetodik såväl som musiktraditioner från sydöstra Afrika – Moçambique, Zimbabwe, Tanzania, Sydafrika – och har turnerat världen runt som workshopledare, turnéer som inspirerat till egen nyfikenhet kring musiktradition och identitet och att guida andra till detsamma.

Det ledde in på vidareutbildning dels inom slagverkspedagogik vid Kungl Musikhögskolan i Stockholm, dels inom storytelling, film och drama. I 15 år har Celso, som nu bor i Stockholm, mött tusentals barn med interaktivt sagoberättande, sång- och dansaktiviteter i Sverige.

Dunk logo text.png
Åland united logo fixad_edited.png
bottom of page