top of page

Vesa fortsätter över 2021

Även i dessa tider, redan före säsongen 2020 ens har kommit igång har Åland United lyckats knyta till sig lite kontinuitet.

Vesa Kumpula, som fungerat som målvaktstränare i klubben säsongerna 2008, 2010, 2013 och nu sedan mitten av säsongen 2018 tillsammans med Victor Erikslund har i dag gjort klart med en förlängning över säsongen 2021.


Vesa är den första i ledarstaben som har klarerat sin medverkan för nästa säsong redan nu och för Åland Uniteds del är detta ett oerhört viktigt besked, inte bara för att kunna "sova lugnt" gällande kvaliteten på målvaktsträningen, utan även för alla spelare, supportrar och sponsorer att vi ser framåt och räknar med att finnas i toppen av Nationella Ligan även framledes. Vesas rutin och kunskaper ger ringeffekter inte bara till målvaktsspelet utan till hela laget och därmed vet man redan nu lite av vad vi har att vänta både denna och även nästa säsong.


Åland United, som främst fokuserar på att få igång ligaspelet, kommer efterhand att pussla ihop både organisation och lag inför framtiden. Vi lever i nuet, men tar ansvar för framtiden! Vesa Kumpula är en viktig bit av båda!227 visningar

Σχόλια


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page