top of page

Välkommen till Åland United Abby Ostrem!


Foto: Sascha Zachhuber | 10mm.photography


Åland United har skrivit kontrakt med amerikanskan Abigail ”Abby” Ostrem över säsongen 2024. 24-åriga Abby kommer närmast från en proffs-sessiour i serbiska Spartak Subotica. Spartak Subotica slog bla KuPS i Champions League-kvalet 2023 så  finsk fotboll är inte främmande för Abby, som kom till Åland under gårdagen.


”Det känns väldigt spännande att fortsätta min professionella karriär på Åland. Jag är tacksam över möjligheten att bli en del av Åland Uniteds lag. Mina förhoppningar är att utvecklas både som spelare och människa och att mina förmågor kommer ha stor positiv inverkan på laget.” (Abby Ostrem)

”Abby kommer bli en grym förstärkning till vårt försvarsspel, och hon kan även spela yttermittfältare. Hon är snabb och har bra spelförståelse vilket gör att hon kan hantera många olika spelsituationer. Nu får vi fler möjligheter att anpassa vårt spel utifrån de olika taktiker vi vill genomföra. Hon tillför erfarenhet och en otroligt hög arbetsmoral. Det kommer höja kvaliteten på både matcher och träningar. Välkommen till Åland!” (Cheftränare Riku Remes


Foto: privat

179 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page