top of page

Truppen breddas inför hösten och framtiden

Inför hösten har Åland United gjort en sista kontraktering för resten av säsongen. Unga 2007 födda talangen Olivia Ulenius från IFK Mariehamn har tecknat ett avtal med ligalaget, som ger henne rätten att spela för Åland United.


Olivia, som i somras gjorde succé i Helmariturneringen och valdes till hela turneringens bästa spelare och därmed bevisligen är en av de allra bästa spelarna i landet i sin åldersklass just nu, spelar i vardagen för IFK Mariehamns Pojkar -07. Tanken är att hon även under resten av hösten ska spela där, på samma gång som hon allt mer stiger in i Åland Uniteds lag, både gällande träningar och eventuellt såsom delar av matchtrupper. Åland United har stora förhoppningar gällande Olivia under de kommande åren och är glada att redan nu kunna knyta henne till sig.


Även i övrigt kan vi nämna att lagets fysioterapeut Maryette Karring har kontrakterats som spelare under återstoden av denna säsong. Maryette har redan deltagit i spel då hon byttes in under slutminuterna förra helgen mot Honka.


Bild: Mats-Erik Jansson

1 042 visningar

Comentários


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page