top of page

Titta vem som är hemma

Isabella Mattsson har återvänt från USA och collegefotbollen i University of Memphis över sommaren. Meningen har varit att hon skulle ansluta till laget från och med den 5e maj, men i dag har vi skrivit på nya papper som gör det möjligt för henne att inte bara träna med laget från och med nu, utan även att vara tillgänglig för uttagning i matchtruppen för nästa helgs hemmamatch mot JyPK klockan 17.00 på lördag på WHA.


Isabella har legat i träning hela vintern och även spelat fem matcher med sitt universitetslag. Hon säger sig vara i form och ivrig att komma igång här:

"Det ska bli jätteroligt att få komma in i laget och sätta igång. Jag har nog följt med hur det går och så där, men jag hoppas få mig en närmare diskussion med Samuel (Fagerholm) så jag är helt med på noterna i vad som förväntas. Jag hoppas kunna bidra med något till laget under den tiden jag är här. En cupseger till exempel vore inte så tokigt."


Isabellas avtal sträcker sig från och med nu fram till den 5e juli och därmed är det främst nu i maj som hemmapubliken får se henne i vår dräkt denna säsong. Hittills har hon, under säsongerna 2016-2018 spelat 66 ligamatcher och gjort 20 mål. Vi hoppas att bägge siffra uppdaterats då hon återvänder över Atlanten. Åland United önskar Isabella välkommen hem på sommarjobb!!!


Bild: Edit Virta

389 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page