top of page

Studerande inbjuds till toppmatch inkommande lördag!

Uppdaterat: 17 maj 2022

Det finns många som säger sig gärna gå på fotboll, men så blir det inte av. Inkommande lördag, den 21/5 klockan 17.00 är det en match på Wiklöf Holding Arena som passar bättre än något annat att bli trendbrytare. De som ofta kommer vet vad vi pratar om här.


Åland United möter PK-35 Vanda, det gamla storlaget som bland annat var med och fyllde hela vår arena vid den sista seriematchen i oktober 2014. Detta år har laget, som förlorade mot Åland United på straffar i cupfinalen förra hösten, börjat närma sig sin tidigare prakt. De leder Nationella Ligan efter 7 raka segrar. Åland United, som förlorade med uddamålet senast lagen spelade i cupens gruppspel i januari, har Världens chans att på riktigt etablera sin plats även i årets medaljdiskussion. Det här är en så kallad "Stor fotbollsmatch". Ska du komma, så är det nu!


Vi vill denna gång önska alla, men speciellt studerande vid Ålands Yrkesgymnasium och Ålands Lyceum välkomna. Med att berätta i kassan att man studerar har man fritt inträde till denna högintressanta match. Vi hoppas så många som möjligt tar vara på chansen och kommer i stora lass!
357 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page