top of page

Sommaren blir bara hetare. Senja Salo stannar på Wiklöf Holding Arena!

Den sjätte spelaren som kan listas på Åland Uniteds roster för 2024 är Senja Salo. Senja, som kom från FC Honka inför säsongen har stigit in i stora stövlar och har spelat som en av två mittbackar i alla Åland Uniteds matcher i såväl Nationella Ligan som Nationella Cupen hittills denna säsong. Ett mål har den resliga försvarsspelaren också nickat in i år.


Senja har bekräftat ett 1+1 avtal över säsongen 2024, med en option för 2025. Allt tyder på fortsatt positiv kurva för talangen som även slagit sig in i Finlands U23 landslagstrupp under vintern.


Senja Salo är nöjd med sitt beslut att stanna i Åland United:

"Att förlänga avtalet kändes som en passande lösning. I Åland United får jag göra det Jag älskar, alltså att spela fotboll på heltid. Jag har trivts väl på Åland och här finns toppförutsättningar att utvecklas som spelare."


Nästa gång Senja kan ses i Åland Uniteds matchdräkt är inkommande söndag i Helsingfors då toppmötet mot HJK går klockan 13.00. Sen ska vi in i cupen också. Lottning tisdag kl 12.00. Men Senja har vi som sagt åtminstone ett år till med oss.

Bild Sascha Zachhuber

221 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
annons_ålandstidningen_ÅU-Ilves-160424 kopiera.jpg
bottom of page