top of page

Sarah Troccoli stabiliserar mittfältet 2021

Nummer 15 i Åland Uniteds trupp för 2021 blev 24 åriga Sarah Troccoli från USA. Sarah, som i Steve Beeks lagpussel är tänkt att husera på centralt mittfält har en fullfjädrad universitetskarriär inom ett av USAs högst rankade collegelag Florida Gators, där hon även agerade kapten mot slutet, bakom sig. Därefter bar det iväg ut i proffsvärlden och innan Covid 19 stoppade upp fotbollen hann Sarah representera Racing Santander i den spanska andraligan.


Sarah Troccoli är en passningssäker och på samma gång stark spelare som längtar efter en stor roll med bollen i lagets uppbyggnadsspel, något som hon enligt egen utsago inte fick uppleva i Spanien där man mest tjongade långa bollar. Hon har nu övertygats av Steve Beeks spelidé och har även hört gott om Åland United som klubb. Så här säger hon själv om beslutet hon tog direkt hon vaknade på annandag Jul:

"Jag är tacksam för möjligheten att få representera Aland United. Lagets kultur och konkurrensbetonade klimat stöder en mentalitet där varje spelare försöker uppnå sin egen bästa version av sig själv. Det är något jag knappt kan vänta med att få uppleva. Jag är väldigt ivrig att få lära känna denna organisation som har skapat en så stark fotbollskultur och på att få komma ut på planen med mitt nya lag."


Sarah Troccoli önskas välkommen att spela för Åland United över säsongen 2021 och vi hoppas ha henne här så fort det går i början av januari.516 visningar

コメント


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page