top of page

Sarah Troccoli spelar kvar i Åland United 2022

En av våra stora krafter på mittfältet, Sarah Troccoli har bekräftat att hon är en del av laget som ska försöka erövra tillbaka mästerskapstiteln till Åland 2022.


Sarah kom inför säsongen efter en coronakantad sejour i spanska Racing Santander och har under året varit en del av Åland Uniteds kaptensgrupp. Det blev under 2021 26 tävlingsmatcher (19 i Nationella Ligan, 5 i Cupen och 2 i UWCL). På dessa matcher gjorde hon 7mål (6 i Nationella Ligan och 1 i Cupen).


Sarahs bollskicklighet och segervilja, som bland annat blev tongivande inte minst genom det avgörande målet i straffsparkstävlingen i Cupfinalen, är väldigt välkomna i Åland Uniteds lagbygge för nästa säsong.


Sarah själv är också nöjd och belåten:

"Jag är så ivrig att ha skrivit på en förlängning med ÅU. Jag kan knappt vänta på att få bli en del av- och att få vara med och bygga upp nästa års lag. Tack till klubborganisationen för att ge mig en möjlighet att representera ÅU ett år till. Vi ses nästa år allihopa, då vi ska vinna guld!"


Sarah Troccoli är Åland Uniteds åttonde kontrakterade spelare för 2022. Fler kontrakt kommer att meddelas redan denna vecka.320 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
annons_ålandstidningen_ÅU-Ilves-160424 kopiera.jpg
bottom of page