top of page

Sarah Troccoli återvänder till Åland United

"They think it´s all over... Now it is." Den som kan sin fotbollshistoria vet vad detta citat innebär och varifrån det kommer. I Åland Uniteds fall för säsongen 2023 betyder det att laget får en spelare till, fast det egentligen ju var slut på tiden.


Sarah Troccoli, som spelade en stor roll i Åland Unied säsongerna 2021-2022 med 50 tävlingsmatcher och 12 mål, återvänder till klubben med hjälp av ett passande kryphål i regelverket. Understödd av den nya spelarsponsorn Revisa AB kommer Sarah att vara spelklar redan inför helgens TPS match. Om hon är på Åland då och i form att spela efter sin resa vet vi ännu inte, men vi har i alla fall en central mittfältare som ska ge laget möjligheten att spela ut med spelare i optimala positioner.


Detta är en mycket viktig kontraktering och förutom Sarah själv, som återvänder för slutet av säsongen tackar vi självklart hela lagledningen och klubbens administration för smidigt arbete och så klart ännu en gång Revisa AB som hjälper klubben i stort genom detta samarbete.


Sarah Troccoli är välkommen tillbaka till Åland United!


Foto Sascha Zachhuber


784 visningar

Comentarios


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page