top of page

Richard är också med 2020

Åland Uniteds ledarstab börjar stabiliseras inför 2020. Nu har även Fystränare Richard Nordas bekräftat att vi kan fortsätta åtnjuta hans tjänster under den kommande säsongen.


Richard kom formellt med i lagets ledarstab från och med säsongen 2016, efter att ha gjort några inhopp redan 2014 och 2015. Under de två senaste åren har han, under Samuel Fagerholms regim tagit en allt större roll då det gäller spelarnas personliga fysiska träning, såväl i lag, smågrupper som enskilt. Richard har under den gångna säsongen varit mycket uppskattad av lagets spelare och även därför är vi glada att kunna meddela att han fortsätter också inkommande säsong. Nu ska inte det vara en orsak att inte spela vidare med oss i alla fall.


I och med Richard Nordas är vår ledarstab uppe i fem bekräftade medlemmar. Samuel Fagerholm forsätter som Huvudtränare, Tony Jansson blir ny Ass tränare, målvaktstränarduon Victor Erikslund och Vesa Kumpula fortsätter tillsammans och så har vi då fystränaren på plats. Fysiobiten är nästa att lösa och vi har stora förhoppningar att även där få in tre goda personer att jobba tillsammans och så har vi övrig resurs i form av Daniela Haglund vars uppgifter troligen lite förändras. Linnéa Johansson fortsätter som lagledare och Kjell Sipinen har meddelat att han inte tänker ge upp sin roll som materialare och allt i allo.


Nu hoppas vi att de kommande veckorna ska ge oss lite fler spelare också.115 visningar

Σχόλια


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page