top of page

Rösta på Continental Månadens spelare och vinn en Ruutuprenumeration

Nationella Ligans sponsor Continental arrangerar en månatlig omröstning om månadens spelare i Nationella Ligan. Bland de som röstar lottar man ut en 6 månadersprenumeration på Ruutu, som ju sänder alla matcherna i bland annat just nationella Ligan direkt. Fem spelare står som kandidater för april månad och senast fredagen den 7/5 kl 9.00 ska man ha röstat. Av dessa fem är två stycken Åland Unitedspelare, nämligen Cassandra Korhonen och Sarah Troccoli.


De fem kandidaterna är valda på basen av scoutingprogrammet Instats poäng för prestationer i matcherna hittills. Från varje lag kan högst två spelare per månad stå som kandidater.


För att rösta ska du först gå in på https://palloliitto.leadfamly.com/continental-kuukauden-pelaaja?fbclid=IwAR2KN1OnJZfYracipeXGN4SVOyJsYButAL8JGksFv2I3kHk2_Ia7RGAiJkA . Därefter trycker du på "Aloita" och får se bilder av de fem kandidaterna. Genom att trycka på kandidatens bild röstar du. Därefter skriver du helt enkelt ditt namn på "Nimi" och din e postadress på det angivna stället. Kryssa för den övre rutan och tryck sedan på "Lähetä". Enkelt.


Heja Cassandra och Sarah!


152 visningar

コメント


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ÅU-PK35_250524_RGB.jpg
bottom of page