top of page
  • saszac

Nyförvärvet Lilja Niiranen förstärker Åland United på målvaktsfrontenÅland United har gjort klart med nyförvärvet Lilja Niiranen till de kommande två säsongerna. Niiranen kommer närmast från ONS.


"Jag är otroligt tacksam och exalterad för möjligheten att spela för Åland United. Det känns som ett stort steg i min karriär och jag är glad över möjligheten att fortsätta utvecklas på Åland. Spelarmiljön är högkvalitativ och lagandan imponerar. Jag tror att jag kommer passa bra in i laget och jag har mycket att ge. Jag kan knappt vänta till säsongen börjar och jag lovar att kavla upp ärmarna och jobba väldigt hårt" (Lilja Niiranen)

 

"Lilja kommer definitivt förstärka Åland United de kommande åren. Ian Brooks och jag har tittat på flera möjligheter på målvaktsfronten. Men träningspassen vi såg, analys av 2023 års matcher samt statistik övervägde till Liljas fördel. Det tvååriga kontraktet medför kontinuitet och visar att vi tror på Lilja och att hon kan ta flera utvecklingssteg på Åland.  Hon kommer bilda ett bra målvaktspar med Jessica Kiviaho.  Dom kan pusha varandra framåt och lära av varandra genom deras olika styrkor Välkommen till Åland United" (huvudtränare Riku Remes)

453 visningar

Kommentare


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HONKA_webb.jpg
bottom of page