Nya WHA har invigningstränats

I dag öppnades träningen på nylagda WHA och den förstorade planen som numera är konstgräs. Först ut var symboliskt nog Åland United, som i liten grupp tränade på den ena planhalvan, medan IFK Mariehamns herrlag tränade på den andra. En fin gest av Mariehamns Stad för att visa upp vilka de två stora hemmalagen på arenan är.


Träningen företogs som sig bör i dessa tider i liten grupp och med beaktande av säkerhetsavstånd. I juni ska arenan få bevista riktiga fotbollsmatcher och det torde vara Åland United som hinner spela den första tävlingsmatchen då Nationella Ligan drar igång lite före Veikkausliiga.


Åland Uniteds huvudtränare Samuel Fagerholm är förstås belåten att nu ha tillgång till en ny plan att träna och spela på:

"I dessa tider är det fint med bra nyheter så som att den nya planen är klar och att vi kunnat inviga den med en första träning. Fortsättningsvis kan vi nu bedriva vår träning på en och samma plats som vi spelar och det är förstås väldigt bra!"172 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

UEFA Womens´Champions League närmar sig

Nu är det redan augusti och bara lite mer än två veckor kvar till första omgången av UWCL. Som känt arrangerar Åland United hela minigruppen bestående av Servette FC från Schweiz, Olimpia Cluj från R