Sök

Ny styrelse i Åland United

Åland United rf höll stadgeenligt höstmöte för medlemmar (både ägarföreningar och personmedlemmar) tisdagen den 3/12 2019. Förutom att klubba budgeten, verksamhetsplanen och så vidare för 2020 valdes också en styrelse för 2020.


Styrelsevalet, som föredrogs av en valberedning bestående av Mathias Sjölund och Peter Grönholm, ledde till att föreningen år en ny ordförande. Conny Eklund, som ingått i styrelsen i två år tar steget upp till ordförande. Som vice ordförande fortsätter Bo Eriksson. Tidigare ordföranden Ted Martell fortsätter i styrelsen som ledamot tillsammans med hela den befintliga styrelsen Catrine Mattsson, Julia Andersson, Mathilda Björklund, Catharina Smiderstedt och David Koskinen. Förutom alla befintliga valdes också Henrik Löthman in som ny styrelsemedlem och Åland United har därmed en ännu bredare bas för styrelse och organisationsarbete.


I övrigt konstaterade man att arbetet med att hålla Åland United på toppen av den finländska damfotbollen kräver allt mer resurser och att man hoppas på allt mer samarbete kring flickfotbollen med alla ägarföreningar för att kunna säkra den åländska återväxten till A-laget.
Nästa Match:

ÅU_transp.png

vs.

HJK.png

Sö 02/10

Cupsponsor: 

ömsen

Finland Cup

Final