top of page

Monni stannar över 2022

En trevlig nyhet inom Åland United här på torsdagen är att Monica Hagström har gjort klart med att spela kvar för Åland United över säsongen 2022.


Monni (född 2000) med bakgrund i GBK från Karleby anslöt sig till Åland United inför säsongen 2019 och har nu på nästan 3 säsonger hittills gjort 70 tävlingsmatcher i såväl cupen, ligan som i Womens´Champions League. På dessa matcher har hon stänkt in 14 mål. Monni har, förutom på sina favoritpositioner i de centrala delarna av mittfältet visat sig vara en nyttig allroundspelare och har gjort insatser såväl i ytterposition som i egenskap av ytterback, inte minst under förra veckans UWCL matcher. Hennes känsliga fot har även serverat många farliga hörnor och frisparkar, speciellt under denna pågående säsong.


Redan på lördag blir det fortsättning på spelandet då Åland United möter Honka på Wiklöf Holding Arena. Åland United ser med glädje Monica Hagström spela i vår matchdräkt då, liksom i alla matcher framåt tills säsongen 2022 är slut, åtminstone.



203 visningar

Comments


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
annons_ålandstidningen_ÅU-Ilves-160424 kopiera.jpg
bottom of page