top of page

Monni klar för nästa säsong

Monica Hagström, född 2000 har gjort klart med ett tredje år i Åland United nu, inför 2021. Monni, som säsongen 2017 gjorde mål mot Åland United i GBKs tröja och tillbringade säsongen 2018 i Umeå IK har under säsongerna 2019 och 2020 hittills spelat i 46 tävlingsmatcher (2 är ju ännu kvar att spela denna säsong) för Åland United och i dessa har hon gjort 11 mål. Monni har visat sig vara något av en cupspecialist då hela 6 av tävlingsmålen kommit just i cupmatcher. Bland annat har hon verkat för att ta laget till cupfinal två år på raken genom mål i semifinalen (2019 1-0 segermålet mot Honka och 2020 reduceringsmålet precis innan halvtidsvisslan mot KuPS).


Monni är en ung talang, som börjar få allt mer kött på benen och har en framåtanda samt en inställning till såväl fotboll som livet som berikar livet i Åland Uniteds A-lagstrupp. Den före detta flicklandslagsspelaren har sina mål högt uppsatta och ser fram emot ytterligare en säsong i Åland Uniteds tröja:

Jag trivs väldigt väl här. Klubben kan erbjuda professionella förhållanden och jag kan i lugn och ro fokusera på min fotboll. Det här är ett bra ställe att växa som spelare och jag kommer att utvecklas mycket under nästa säsong. Jag har dessutom mycket kvar att ge för klubben.”


Åland United är glada att Monica Hagström valt att stanna ännu ett år och vi önskar Monni lycka till tillsammans med laget.

Diskussioner med såväl befintliga som tilltänkta nya spelare är igång och vi hoppas kunna publicera några nya avtal ännu under pågående säsong.349 visningar

Comentarios


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
annons_ålandstidningen_ÅU-Ilves-160424 kopiera.jpg
bottom of page