top of page

Midsommar gav oss också en Verksamhetsledare. Välkommen Linda Jansson

Åland United gjorde mål igen - Linda Jansson ny verksamhetsledare!


Styrelsen för Åland United rf har valt Linda Jansson till Verksamhetsledare! Linda som för tillfället jobbar i en ledarroll inom anrika tennisklubben TSK Malmen i Stockholm, inleder sin tjänst på Åland United i mitten av september.

”Lindas glada personlighet, digra meritlista och livslånga engagemang i idrottsrörelsen både på Åland och i Sverige är en strålande grund för att ta Åland United in i framtiden", säger Åland Uniteds ordförande Tony Saarinen.


”Det är väldigt kul och modigt av Åland United att gå utanför boxen och välja en tennisledare", säger Linda om att börja som verksamhetsledare i Åland United. "Mitt intryck av klubbens är att det finns en anda och själ i föreningen som jag varsamt vill förvalta och förfina. Jag ser fram emot att leda föreningen in i framtiden och att lyfta föreningens samtliga områden. En av mina första prioriteringar kommer vara att tillsammans med medlemsklubbarna ta fram en tioårs-plan för Åland United.”


Som idrottare har Linda bla tagit vunnit 6 internationella titlar (ITF), spelat 10 matcher i Billie Jean King Cup, vunnit FM-guld, SM-guld och Drottningens pris. Hon har dessutom vunnit VM i racketlon. Som ledare har Linda bla utsetts till årets eldsjäl i Tennis Stockholm, lett 16-års juniorlandslaget, lett internationella professionella tennistävlingar (bla WTA-turneringen Nordic Light Open), utbildat andra tränare samt utvecklat klubbmiljöer i Stockholm. Vi hälsar Linda varmt välkommen hem till Åland och hela Ålands elitlag!


Mariehamn den 22/6 2023


Åland United rf Tony Saarinen, ordf


Linda Jansson

407 visningar

Σχόλια


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_PK35V-ÅU.jpg
bottom of page