top of page

Maryette Karring och Anton Koli aka. Fysio Åland fortsätter 2021

2020 var inte bara en sportmässigt framgångsrik säsong det var även en relativt skadefri säsong. Detta till stor förtjänst av Åland Uniteds medicinska team där Maryette Karring och Anton Koli spelar en minst sagt betydande roll.


Fysio Åland är ett rätt så ungt företag som har på kort tid byggt upp ett bra rykte med tjänster och kunskap inom fysioterapi och massage för såväl elitidrottare som privatpersoner. Åland United rekommenderar varmt att man följer dem på sociala medier, där man som exempel nyligen kunde se att Maryette Karring återigen blivit inkallad till landslagsläger till Eerikkilä U16 (inte som spelare däremot hoppas vi Marre själv har insett).

Besök även deras hemsida www.fysioaland.ax för mera information. Åland United ser även givetvis fram emot att få fortsätta samarbetet ytterligare ett år och tillsammans utveckla en väldigt viktig del av elitidrotten som kanske inte alltid får den synlighet den förtjänar. Maryette Karring: ”Vi är väldigt glada över att fortsättningsvis vara en del av Åland Uniteds medicinska team! Det ska bli både roligt och spännande att jobba med ett nytt lag och ett nytt tränarteam! Vi ser framemot en framgångsrik och skadefri säsong!”

162 visningar

Commentaires


thumbnail_ÅUB-logo_med ÅU-logo.jpg
liten_annons_ålandstidningen_ÅU-HPS_RGB.jpg
bottom of page