top of page
Sök

Marc blir målvaktstränare

Efter att duon Victor Erikslund och Kåke Mattsson lämnade posten som målvaktstränarduo i Åland United efter säsongen 2021 har vi haft den stora förmånen att få nyttja Johannes Hopfs tjänster. Johannes, med spelarförflutet i Hammarby har under vintern gjort ett förtjänstfullt arbete med våra målvakter och nu, när han och hans familj står i beråd att lämna Åland kan vi avslöja att vi fått klart med en målvaktstränare för säsongen.


Marc Nordqvist, som de flesta ålänningar känner som IFK Mariehamns målvakt under säsongerna 2014-2021 kommer att stiga in som vår målvaktstränare. Nu, de första veckorna kommer Johannes och Marc att samarbeta och sedan i maj blir det Marc som tar hela ansvaret för målvaktscoachingen.


Vi tackar Johannes för det fina jobb han gjort hittills och ännu kommer att göra under några veckors tid och välkomnar Marc, som vi tror kommer att bidra med mycket, samt ge Matilda Nurmi och Lainey Burdett det de behöver för att hållas i form, samt att utvecklas som målvakter.


Marc själv ser fram emot att börja i Åland United:

"Väldigt kul att få den här möjligheten att hjälpa målvakterna i Åland United. Ser framemot att träffa laget efter landslagsuppehållet och direkt komma igång med träningarna."231x.png
pk-35_transp.png

Åland United - PK 35

(Nationella Cupen)

11 februari  kl. 14

på Wiklöf Holding Arena 

bottom of page